perjantai 21. syyskuuta 2012

Täällä sitä sitten ollaan :)


Ja kuten kuvista huomaa on pääsiäisen tieppeillä ollu nauhotus päällä... Nää kuvat oli tuolla vuodatuksenkin puolella jo... mut sit ne haihtu tuhansien muiden kuvien lailla johonkin (bitti)avaruuteen... kai.. Vai syötiinkö ne?!

Osaanko käyttää tätä blogia? Veikkaisin etten. Mutta verisuonet pullistellen ja päälaki höyryten kyllä yrityksen ja erehdyksen kautta opin! :)

Pääsiäisen tieppeiltä alkanut nauhotus jatkuu edelleen... Jostain syystä se on NIIN rentouttavaa... :)
Kuvia en läheskään kaikista sitten ookkaan ottanu... Siitä kun on se rentous ihan jumalattoman kaukana... Paineet on katossa ja suu suoltaa kerpelettä... Noi on niin pitkiä ja kimaltavia, etten yksinkertaisesti meinaa saada nättejä kuvia... :|

No mutta näin... 
Ulkona paistaa ihanainen syysaurinko :)

Oikein suloista, kauniin ruskan sävyttämää viikonloppua kaikille! <3

Palaillaan! :)

3 kommenttia:

 1. No tervetuloa bloggeriin. Minäkään en ole blogia pitänyt täällä kauankaan, enkä missään ennen tätä. Jos minä osaan käyttää bloggeria niin mikset sinäkin. Tyhjennät vaan pään vanhoista muistoista ja siitä vaan klikkaamaan. Ja tervetuloa kurkkaamaan mua,joka olin eka lukijasi täällä:)
  Olin kyllä vanhassakin:)

  VastaaPoista
 2. juu samaa mieltä eilan kanssa, ja suurinpiirtein samalla kokemuksella... en tainnu vuodatuksessa olla sun lukija, mutta tänne löysin ;) kauniita nauhoja :)) tervetuloa myös minun blogille ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat korut!! <3 hupsu.. sinähän osaat bloggerin :D ..

  VastaaPoista